Marc de Boer:
“Ik vind niets leuker dan samen met ondernemers te zoeken naar verborgen kansen op financieel en fiscaal gebied. Die zijn er eigenlijk altijd; je moet ze alleen weten te vinden. Veel MKB’ers gooien de blauwe envelop het liefst meteen over de schutting. Gooi ‘m maar naar mij, denk ik dan, dan bekijken we samen hoe we er het meeste uit kunnen halen. Dat vind ik meteen de mooiste uitdaging die er is: bijdragen aan een optimale bedrijfsvoering met een helder advies.”
Yvonne Scheper-De Bruin:
“Ik voel me thuis bij Focus Administratie en Belastingadviseurs. Bij mijn collega’s, maar zeker ook bij onze klanten. We proberen met hen mee te denken. Dat zit ‘m vaak in kleine details, maar soms ook in eerlijke communicatie. Zo probeer ik klanten die nog steeds met de beruchte schoenendoos aan komen zetten, duidelijk te maken dat ze daarmee vooral zichzelf tekort doen. Als je je administratie op orde hebt, krijg je veel sneller en gemakkelijker inzicht in je bedrijfsvoering. En dat werkt voor iedereen prettiger.”
Carla Sluiter:
“Zo moeilijk als ik het vind om de juiste woorden te vinden, zo enthousiast word ik van cijfers. Ik vind het heerlijk om orde in de chaos te brengen. Om net zo lang te puzzelen totdat alle stukjes in elkaar vallen. Dan kan ik met een tevreden gevoel die klant opbellen met het antwoord op zijn vraag of verzoek. Bij Focus zijn klanten geen nummers en dat merken wij iedere dag in het contact dat we met hen hebben. Uit welke branche ze ook komen, die waardering, daar doe je het uiteindelijk voor.”


Adresgegevens

Focus
administratie &
belastingadviseurs

Paardeweide 24a
4824 EH Breda

KVK nr. 51990156


mobiel  +31 (0) 76 888 53 06
mail  info@focusab.com